Tankesalong på Fotografiska!

"Måste vi överdriva samtiden för att se våra egna mönster?"

 Denna fråga och många fler får ni chansen att diskutera nu på onsdag den 3 juni när vi bjuder in till världens första Tankesalong!

Om eventet: Upplevelser ger mer om man får möjlighet att samtala om dem efteråt. Från klockan 18:00 bjuder vi in till en kväll som inspirerar till tankeväckande konversationer. Med utgångspunkt i Martin Parrs pågående utställning ”Souvenir" tar vi med er på en resa genom konst, kultur och vetenskap. Med skräddarsydda konversationsmenyer ger vi er möjligheten att delta i samtal som förundrar, förändrar och stimulerar till nya insikter. Möten att minnas, helt enkelt.

Från klockan 18:00 möter vi er i foajén. Där får ni vidare instruktioner på hur ni kan ta er an utställningen med nya ögon. 19.00 samlas vi vid Livescenen på vårt översta plan för en kväll utöver det vanliga. Vi avslutar formellt klockan 20:15 men ni är givetvis välkomna att hänga kvar och fortsätta samtalet.

Tankesalongen är gratis utöver ordinarie inträde. Du bokar ditt deltagande här: http://simplesignup.se/event/61560

(begränsat antal platser.)


VI ses där!

Comment