Nu har du möjligheten att komma Tankeapoteket riktigt nära. Här får du följa med på våra Konversationsmiddagar, delta i förberedelserna inför våra Salonger och ta del av intervjuer och möten med spännande människor. Detta är också den plats där vi delar med oss av alla vackra, intressanta saker vi kommer över. I sann Tankeapoteket-anda kommer vi bidra med Tankeställare och funderingar kring hur saker och ting hänger ihop. Vi vill också veta hur du tänker så dela gärna med dig av dina tankar och funderingar i kommentarsfältet.

Vi hörs!

IMG_4392.JPG

Translation: This is your chance to get up close to Tankeapoteket. Here you will get a glimpse of the inner workings of our thought-laboratory including preparations of our Conversation Dinners and Salons, interviews with extraordinary people and beautiful things we encounter on a daily basis. We would love to hear what you think so feel free to share your thoughts and ideas.

Stay tuned!

 

Comment